Can I export to a desktop DAW?

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
User avatar
Hard_Vatore
Member
Posts: 17
Joined: Wed Dec 30, 2015 6:38 pm
Location: Spain
Contact:

Can I export to a desktop DAW?

Post by Hard_Vatore » Thu Jul 04, 2019 6:16 am

Hello everyone, I have several projects in Auria that I would like to continue working on a desktop DAW.
I do not know which DAW has the option to import an Auria project.
The idea is as simple as the Cubase import module for Cubasis projects.
Maybe Pro Tools?
Thanks!
https://soundcloud.com/hardvatore
I say what I think and carry with guilt.
Think of what I say and stay you with the apology.

Hablo español, and a little bit of english...

Corey W
Expert
Posts: 463
Joined: Tue Sep 23, 2014 10:58 am

Re: Can I export to a desktop DAW?

Post by Corey W » Fri Jul 05, 2019 7:12 am

You can export your Auria projects as AAF files (from the Menu) and then continue working in any DAW that supports AAF files (like Pro Tools and Logic).

Moderndayblue
Expert
Posts: 25
Joined: Sun Apr 07, 2019 11:06 am

Re: Can I export to a desktop DAW?

Post by Moderndayblue » Fri Jul 05, 2019 2:20 pm

I did a recording session when I first purchased Auria Pro over a year and a half ago.

It does export to Logic very well using AAF.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests